Munnhelse og tannbleking

Det er mange som tenker på sin egen munnhelse og ikke minst tannbleking om dagen. Er du en av disse? Da skal vi gi deg noen tips til hva du kan gjøre for å forbedre tennene dine. Kanskje det er noe du ikke har tenkt på før?

Vær nøye på munnhelse

Det kan ikke gjentas mange ganger nok, men det at du skal pusse tennene to ganger daglig er noe av det viktigste du kan huske på. I tillegg er det viktig å vite at du må pusse tennene i to minutter hver eneste gang du gjør det. Du kan faktisk få tak i tannbørster som spiller musikk til du skal slutte å børste tennene dine. Dette er noe som også er spesielt populært hos barn!

Etter at du har pusset tennene dine, så er det viktig at du bruker tanntråd for å virkelig renske ut. Deretter kan det være utrolig lurt å bruke en munnskyll også, for å få kontroll på alle bakteriene i munnen din.

Vi anbefaler også at du drar til tannlegen minst 1 gang i året og får dem renset da.

Tannbleking

Når du har fått en god rutine på munnhelsen din i gang, så kan du begynne med bleking av tenner, enten du gjør det selv eller hos tannlege. Det du må gjøre uansett er å finne ut om dine tenner egner seg til bleking. Dette kan du finne ut hos en tannlege. Det kan være at du sliter med sensitive tenner og da er ikke tannbleking alltid like lett å få gjennomført.

Det å bleke sine egne tenner kan være relativt vanskelig, men hvis det er noe du ønsker, så finnes jo absolutt alternativet der. Det aller beste resultatet vil du uansett få hvis du gjør det nøye og med hjelp fra noen andre. Det er også ofte slik at du må gjøre det i flere omganger for å få ønsket resultat. Det er jo ikke naturlig å ha bleke tenner, så det kan ta lengre tid enn forventer for mange.

Det å bleke tenner er noe som du må gjøre igjen og igjen. Vi håper du får ønsket resultat!